بررسی کاربردهای هوش مصنوعی در علوم شناختی در کنگره علوم اعصاب
دوازدهمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی و مراکز علمی از ۸ دی ماه آغاز به کار میکند. به گزارش پایگاه خبری کوشا خبر ، دکتر محمد تقی جغتایی، رئیس دوازدهمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی با اشاره به برگزاری دوازدهمین کنگره علوم
دوازدهمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی و مراکز علمی از ۸ دی ماه آغاز به کار میکند.
به گزارش پایگاه خبری کوشا خبر ، دکتر محمد تقی جغتایی، رئیس دوازدهمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی با اشاره به برگزاری دوازدهمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی از ۶ تا ۸ دی ماه ۱۴۰۲، افزود: علوم اعصاب جزء حوزههای دانشی است که سالهای اخیر با رشد همراه بوده و علت آن نیز ورود فناوریهای جدید است که بشر توانسته مغز و ساختار آن را بیشتر بشناسد.
وی گفت: تصویربرداری مغزی، تحریک مغزی شامل تحریک سطح عمقی مغز، مطالعات هیستوشیمی و استفاده از هوش مصنوعی از جمله این فناوریها است.
جغتایی تصریح کرد: اطلاعات بشر از مغز تاکنون ساختاری بود، اما با ورود فناوریها، آشنایی و شناخت بشر با کارکردهای مغز و جنبههای مختلف آن افزایش یافت و به همین جهت امروزه حوزههای علوم اعصاب و اعصاب شناختی جزء رشتههای کارآمد در مراکز دانشگاهی، علمی و تحقیقاتی قرار دارد.
وی با اعلام این مطلب که هوش مصنوعی نیز برگرفته از کارکردهای مغز است، گفت: در کنگره امسال رابطه بین کاربردهای علوم اعصاب در هوش مصنوعی و بالعکس مورد بحث قرار میگیرد. عمده بیماریهایی که مربوط به اختلالات و کارکردهای مغز است، با استفاده از دانش علوم اعصاب، تشخیص داده شده و درمان میشود.
مشاور عالی ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی در امور آموزش با بیان اینکه آشنایی متخصصان، پژوهشگران، کارشناسان و دانشجویان با مباحث مربوط به علوم اعصاب و اعصاب شناختی و کاربرد آن در درمان بیماریها و گسترش تعاملات بینالمللی از جمله اهداف این رویداد علمی و تخصصی است، خاطر نشان کرد: در این گردهمایی شماری از اساتید، محققان، متخصصان و پژوهشگران؛ آخرین اطلاعات و یافتهها در حوزههای علوم اعصاب و اعصاب شناختی را در قالب سخنرانی ارائه میدهند و چندین کارگاه تخصصی نیز تشکیل میشود.
وی افزود: علوم شناختی، علوم اعصاب محاسباتی، توانبخشی شناختی، تکنولوژیهای جدید در علوم اعصاب، تحرکات عصبی؛ هیجانات، انگیزه و رفتار و نیز اختلالات رشدی از دیگر موضوعات و محورهای این رویداد علمی است.
به نقل از ستاد علوم شناختی معاونت علمی ریاستجمهوری، رئیس دوازدهمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی ادامه داد: تحریکات مغزی موضوع مهم دیگری است که در دنیا خیلی گسترش پیدا کرده که شامل تحریکات سطحی و عمقی مغز است و بر این اساس حاصل نتایج کارهایی که در کشور در حال انجام است، در این گردهمایی مورد بررسی قرار میگیرد.
برچسب ها :اخبار خوزستان ، اخرین خبر روز ، پایگاه خبری کوشا خبر ، خبر روز ، دوازدهمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی ، کوشا خبر
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : ۰